Veleposlaništvo RS Skopje /Novice /
19.06.2017  

Концерт на Зоран Предин и Лачни Франѕ

Ве очекуваме на концерт на словенечката рок група „Lačni Franz“ по повод националниот ден на Словенија и 25 годишнина на дипломатски односи меѓу Словенија и Македонија.
Zoran Predin (Official) и Lačni Franz ќе настапaт на македонската сцена во склоп на манифестацијата Skopsko Leto Skopje на 22 јуни во 21.30 часот.

Истотака во рамките на фестивалот "Slovenija na Ohridu", Зоран Предин и Лачни Франѕ ќе настапат на 24.06.2017 од 22:00 часот на летната сцена Долни Сарај, Охрид

Најава за концертот може да погледнете тука.