Veleposlaništvo RS Skopje /Novice /
02.10.2009  

Imaš čas? Imaš voljo? Si od blizu? - pridruži se nam na pohodu ob Svetovnem dnevu hoje v soboto, 10. oktobra v Skopju

Skopje, 10. oktobra 2009. Veleposlaništvo RS v sodelovanju s Civilnim združenjem za rekreativno gibanje GARD, Agencijo za mlade in šport ter Univerzo FON tudi letos vabi, da se udeležite pohoda ob Svetovnem dnevu hoje, ki se bo odvijal na atraktivnih lokacijah v Skopju in njegovi bližnji okolici.

Vsi zainteresirani za udeležbo na omenjenem pohodu ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 10. oktobra ob 10.00 uri na Kamnitem mostu v Skopju, kjer bo zbirno mesto in začetek pohoda. Tam se bo po potrebi izvrševal preventivni zdravniški pregled, poskrbljeno bo tudi z osvežilnimi napitki. Ob tej priložnosti bodo udeležence pozdravili predsednik GARD Goce Ilievski ter predstavniki Agencije za mlade in šport. Ob 11.00 uri se bomo skupaj odpravili po pešpoti ob desni strani brega reke Vardar, mimo hotela Holiday Inn ter nadaljevali pohod proti končni lokaciji, Univerzi FON. Na tem mestu nas bodo pozdravili organizatorji ter predstavniki omenjene Univerze. Sledil bo kulturno-zabavni program. Tisti, ki se želite dogodka udeležiti s kolesi vas obveščamo, da bo zbirno mesto pred skopsko Občino Karpoš. Udeleženci z rolerji pa se boste sestali na več zbirnih mestih o čemer boste še naknadno obveščeni.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na pohodu ob Svetovnem dnevu hoje, ki ga vsako leto v prvi polovici meseca oktobra organizira TAFISA, svetovna nevladna organizacija športa, podprta in priznana s strani Olimpijskega komiteja in Svetovne zdravstvene organizacije.