Veleposlaništvo RS Skopje /Novice /
28.10.2016  

OBVESTILO / ИЗВЕСТУВАЊЕ / NJOFTIM

OBVESTILO

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Skopju bo dne 31.10.2016 in 01.11.2016, zaradi državnih praznikov, zaprto.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Амбасадата на Република Словенија во Скопје, на ден 31.10.2016 и 01.11.2016, нема да работи поради престојните државни празници. 

NJOFTIM

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Shkup, më datë 31.10.2016 dhe 01.11.2016, nuk do të punojë për shkak të festave shtetërore.