Veleposlaništvo RS Skopje /Novice /
21.12.2015  

OBVESTILO / ИЗВЕСТУВАЊЕ / NJOFTIM

OBVESTILO

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Skopju obvešča, da bo dne 25.12.2015, 01.01.2016 in 07.01.2016 (božični prazniki in Novo leto) zaprto.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 Амбасадата на Република Словенија во Скопје известува дека, на ден 25.12.2015, 01.01.2016 и 07.01.2016 (божиќни празници и Нова година) нема да работи.

NJOFTIM

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Shkup njofton se, më datë 25.12. 2015, 01.01.2016 dhe 07.01.2016 (festat e krishtlindjes dhe Vitit të Ri), nuk do të punojë.