Veleposlaništvo RS Skopje /Konzularne zadeve /Departamenti konsullor /

Informacione konsullore

Аdresa:

Ambasada e Republikës së Sllovenisë

Departamenti konsullor

Dane Krapçev 6a, NMK-1000 Shkup

Kontakt:

Telefon: 389 2 310 30 50

E-mail: vsk-vize.mzz(at)gov.si

 

Për informacione konsullore (lëshimin e lejeve të qëndrimit, viza, pasaporte ...) mund të paraqiteni në numrin e telefonit 02 310 30 50 çdo ditë pune prej orës 14 deri në orën 15.

Orari i punës me palë:

E Hënë:  nga ora 9 deri në orën 12.

E Mërkurë: nga ora 9 deri në orën 12 dhe nga ora 14 deri në orën 15.

E Premte: nga ora 9 deri në orën 12.

 

Në rast emergjence jashtë orarit të punës për shtetasit Sllovenë, ambasada ka vendosur numër kujdestar: 00389 75 470 001.

 

Pagesa e tarifave konsullore:

Ambasada operon ekskluzivisht në para të gatshme në valutë EUR.